Gangster Name Generator

Gangster Name Generator 1.3.1

Wat is jouw naam in de getto?

Niet bijzonder
5

Gangster Name Generator is een gratis app voor je Symbian waarmee je een gangsternaam genereert. Ben je van plan om binnenkort naar 'da hood' te gaan, dan moet je wel een beetje fly voor de dag komen, toch?

Gangster Name Generator werkt eenvoudig. Je vult je naam in en het programma doet de rest. Zo stelt deze redacteur zich voortaan voor als Supa-Hard Donkeyman. Ben je niet tevreden met je naam, dan heb je pech, want Gangster Name Generator is wel consistent. Wanneer je dus eenmaal als Heavy Diddi of Tree Truck Hoopti Rida bent omgedoopt dan blijf je dat, hoe vaak je het ook opnieuw probeert.

De app laakt verdere uitwerking. Zo ziet de interface er niet uit en moet je te allen tijde verbonden zijn met het internet voor het genereren van een naam. Tevens laat Gangster Name Generator je niet eens je naam delen via Facebook en Twitter.

Is jouw naam niet cool genoeg voor de straat? Met Gangster Name Generator heb je zo een nieuwe. Deze staat wel vast, dus misschien is het beter als je zelf je creativiteit gebruikt. Tenzij je blij bent met een naam als Drunken Diddi.

Meeste downloads Games voor symbian

Meer
Gangster Name Generator

Download

Gangster Name Generator 1.3.1

Beoordelingen about Gangster Name Generator